Menu 1 – Salads Σαλάτα Κινόα με ψητές γαριδούλες τράτας, μαντζουράνα, ξύσμα lime, κρεμμυδάκι φρέσκο και καρέ ντομάτας Menu 2 – Fish Αχνιστά Χτένια με κρέμα Beurre Blanc αρωματισμένη με Σαφράν. Σερβίρεται με mousseline Κουνουπιδιού. Menu 3 – Meat Μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ με πουρέ σελινόριζας & μανιτάρια Trombetter Menu 4 – Extras Τυρόπιτα Κιουνεφέ με κρεμώδη τυριά, λεμονοθύμαρο και φυστίκια Αιγίνης Menu 5 – After Τραγανά καραμελωμένα φύλλα κρούστας, ελαφριά crème Diplomat και λευκόσαρκα ροδάκινα μαριναρισμένα με snaps