Σαλάτα Κινόα με ψητές γαριδούλες τράτας, μαντζουράνα, ξύσμα lime, κρεμμυδάκι φρέσκο και καρέ ντομάτας
Αχνιστά Χτένια με κρέμα Beurre Blanc αρωματισμένη με Σαφράν. Σερβίρεται με mousseline Κουνουπιδιού.
Μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ με πουρέ σελινόριζας & μανιτάρια Trombetter
Τυρόπιτα Κιουνεφέ με κρεμώδη τυριά, λεμονοθύμαρο και φυστίκια Αιγίνης
Τραγανά καραμελωμένα φύλλα κρούστας, ελαφριά crème Diplomat και λευκόσαρκα ροδάκινα μαριναρισμένα με snaps
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση συναινείτε με την πολιτική cookies του ιστότοπου.
This website uses cookies. By continuing browsing, you agree to the website's cookie policy.